Zen wandelcoaching voor bedrijven


VERZUIM LEIDT TOT MEER VERZUIM -

STRESS LEIDT TOT BURN-OUT

Door stress thuis op de bank zitten...

Hoeveel van je mensen zitten niet goed in hun vel? Hoeveel ziekteverzuim door stress is er in jouw bedrijf? Hoeveel zitten thuis op de bank met een burn-out? Dat geeft extra werkdruk voor de anderen. Die zitten straks ook thuis!

Het grote probleem is dat mensen te veel in hun hoofd zitten. Denken, zitten, denken, praten, denken, beeldscherm kijken, denken, zitten... Dat levert mentale en emotionele stress en fysieke spanning. De adem zit veel te hoog en de energie zit veel te hoog in het lichaam, waardoor zwakheid en fysieke klachten ontstaan.


"…EEN STIL HART, EEN HELDERE GEEST EN ONTSPANNEN ZENUWEN"

(quote: Sri Aurobindo)

Bedrijfsrisico: STRESS

Teveel mensen vallen uit door stress. Teveel zitten thuis op de bank door burn-out - met alle kosten van dien voor je bedrijf.

Dat stress-gedoe ga ik veranderen: ik ga met ze wandelen en leer ze eenvoudige, praktische technieken uit Zen en Yoga. Door wandelen en oefeningen gaan we de adem omlaag brengen. Ik leer ze hoe ze zelf hun hoofd leeg en helder kunnen maken,

zodat ze met plezier en vitaliteit leven en werken.Technieken die iedereen zelf thuis en op het werk kan toepassen. om beter te ademen, aandachtiger te zijn en bewuster te leven.

En daarmee gaan we ook de energie in het lichaam omlaag brengen. Dat maakt het lichaam gezond en sterk.

Ik geef mensen innerlijke rust, maak ze sterker, zorg dat ze beter in hun vel zitten.


LETS DO BUSINESS

MIJN AANBOD:

ZENwandelen in en om Rotterdam

Ik coach medewerkers naar een gezond lichaam en een sterke geest, uit de stress en burn-out. We gaan ZENwandelen. Individueel en in groepsverband. Dat doen we in en om Rotterdam.

Met medewerkers die thuis op de bank zitten en met hen die nog wel aan het werk zijn maar al wel signalen afgeven ga ik individueel wandelen.

Per case wordt een voorstel besproken en de resultaten teruggekoppeld.

Met teams worden groeps-wandelingen georganiseerd. De innerlijke rust draagt vanzelf bij aan wederzijds begrip, saamhorigheid en team-spirit.

Individuele en groepswandelingen zijn er voor medewerkers en management.


Samen met Align Now geven we invulling aan een intensief leadership journey programma 'Intuïtie in Business'.

Mijn werkterrein ligt in de Randstad en met name in de omgeving van Rotterdam. We lopen in en om Rotterdam prachtige trajecten.

(Geen nieuwsbrieven, whitepapers, kortingen of wat dan ook. Plain Talk!)

Stil worden van binnen,

aarden,

tot Jezelf komen…

Ik ben Siddhartha.

Wandel met me mee.

Trek je schoenen aan.

Kom, we gaan...

+31 6 1526 3773

Weergaven: 53