ZENwandelen

wandelCOACH

ZEN me - over mij


Siddhartha DreamWorks heet het bedrijf van yogadocent en coach Cor Berkelaar.

Onder de naam ZENwandelen organiseert hij in en rondom zijn geboortestad Rotterdam bijzondere individuele en groepswandelingen waarmee je zeer snel en effectief helderheid in jezelf krijgt en jezelf beter leert kennen.

Zijn lezingen-serie ‘Het Dagelijks Leven Als Oefening’ geeft je handvatten om de worsteling met het leven innerlijk te overwinnen. Een grote dosis mensenkennis, een leven lang integrale yoga en een nuchtere benadering vormen de brandstof voor zijn passie: mensen bij zichzelf te brengen en ze te helpen de dagelijkse worsteling in zichzelf te boven te komen. Want in het dagelijks leven moet het gebeuren.

"Mijn coaching-sessies bieden jou ruimte om te je vrij te voelen en jezelf te zijn. Mijn kracht schuilt in improvisatie. Ik put uit mijn grote voorraad kennis en ervaring, methoden en technieken, zodat jij precies dát krijgt wat je nodig hebt.

Allereerst kijk ik wie je bent en waar je staat en hoor ik je motivatie om hiermee aan de slag te gaan.

En we wandelen, met soms wat aanwijzingen en concentraties. Soms praten we, soms zijn we stil.

Ik ben als een spiegel. Na de eerste wandeling ontvang je per email een reflectie.

Doel is: helderheid in jezelf te krijgen en je innerlijke worsteling te boven komen, ongeacht de inhoud ervan. Dus gaan we zorgen voor die helderheid. Je kent jezelf natuurlijk wel, maar je zult je nog verbazen!"

Stil worden van binnen,

aarden,

tot Jezelf komen…

Ik ben Siddhartha.

Wandel met me mee.

Trek je schoenen aan.

Kom, we gaan...

+31 6 1526 3773

Weergaven: 112